23.07.2024

Какви предмети от интериора крещят, че домакинята няма пари

1 min read

Какви предмети от интериора крещят, че домакинята няма пари

За съжаление, в нашата реалност не всеки човек може да си позволи да похарчи достатъчно пари за интериорни предмети. Понякога се интересуваме повече от това какво да сготвим за вечеря и откъде да вземем пари за зимни ботуши, отколкото от сладките дреболии вкъщи. Те обаче издават, че на собствениците им липсват финанси . Казваме ви какви неща държи вкъщи само една бедна жена.

Избелели декоративни възглавници

Някога бяха нови и изглеждаха много добре, но възрастта им е отминала завинаги. Шарката на декоративните възглавници е избеляла, боята е изтрита, а мебелът изглежда плачевно. И ако възглавницата също е разкъсана, тогава е ясно, че в къщата живее бедна жена, която няма средства да подобри интериора. Какъв е изходът от тази ситуация? Можете да шиете нови калъфки за възглавници. Когато в стаята се появи дори малък, но хубав детайл, интериорът изглежда съвсем нов.

Стикери на фасадата на кухнята

Наистина, преди беше добра идея да украсите кухнята със стикери със зеленчуци, плодове или сладки картинки. Някои магьосници правят апликации от импровизирани средства със собствените си ръце, за да разнообразят интериора на кухнята. Всичко това създава впечатление за остаряла, „бабина“ къща.

Стари кухненски кърпи

Дори нещо толкова малко като кухненските кърпи може да съсипе изживяването ви в кухнята. Ето ги – гордо висящи на една кука, избелели, изцапани и изцапани. И колкото и да ги перете и избелвате, те ще си останат такива . Най-добрият изход от тази ситуация е да отделите малко и да купите нов кухненски текстил.

Харесвате ли това, което четете? Дайте ни „Харесвам“ във Facebook и не забравяйте да споделите статията с приятелите си!

Голям брой неща в къщата, разнообразие от детайли и акценти създават впечатление за задръстване в интериора . Кристал в бюфета, полилей с къдрици, репродукции на картини по стените превръщат стаята в музей на съветския живот. Сувенири и миди, донесени от морето, не създават впечатление за богат дом, а напротив, правят го по-евтин. Прочетете за интериорните антитенденции тук .

Подаръчни торбички и пликове

Със сигурност всеки е запознат със ситуацията, когато подаръчни опаковки, пликове и пакети не се изхвърлят в кошчето, а се съхраняват внимателно на уединено място. И изведнъж трябва да го дадете на някого , така че не е нужно да харчите пари. За съжаление, този навик е характерен само за онези хора, които имат финансова нужда. По правило подаръчните пликове и пакети са доста евтини. Затова е по-добре да не подарявате повторно това, което е било предназначено за вас.

Казват, че бедността не е порок . Но едва ли някой гордо демонстрира, че не е достатъчно финансово обезпечен. Бедността може да бъде издадена дори от такива дреболии като кухненски кърпи и възглавници в хола. Гостите веднага са поразени от това. Но можете да хвърлите нов поглед на дома си и да го обновите с малки средства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.