• Home
  • Ясновидец разказа какво е видял и това какво ни чака през 2021 година, нищо добро не идва

Ясновидец разказа какво е видял и това какво ни чака през 2021 година, нищо добро не идва

Парапсихологът от Полша Кшиштоф Яковски даде прогнозата си за следващата година. Той не разкрива много, но повечето от това, което разказва, шокира тези, които са се запознали с предсказанията му. Той публикува и видео, в което разкрива какво, според него, ще се случи с човечеството през 2021 година.

Хората са обезпокоени от предсказанията му, защото според тях нищо хубаво не очаква човечеството. При това – първите събития ще започнат да се случват още през декември. Кшиштоф започва разкритията си с това, че наистина с всеки един изминал ден нещата ще стават все по-лоши и по-лоши. Той коментира и това, което ще се случи след Нова година. Разказва, че протестите по целия свят ще се усилват, но това няма да подготви хората за въоръжените конфликти, които ще ги последват. Според него в момента има поне няколко държави, които са заинтересовани да започне война.

При това той твърди, че Полша, например, също ще вземе участие в конфликтите, но не физически, а логистично. Също така той разкрива, че в близко време ще се случи много сериозен конфликт, който ще наподобавя война и само няколко седмица след това ще настъпят наистина ужасни събития за човечеството. Парапсихологът добавя, че 2021 година ще бъде наистина много трудна за всички. Според него в някои страни ще има военни действия. Той смята, че правителствата им ще оказват съпротивления на опозицията.

Кшиштоф Яковски твърди още, че ще има големи проблеми в Иран. И все пак има добра новина. Парапсихологът смята, че ситуацията с пандемията ще се подобри, но хората трябва да се приготвят за това, което идва след нея и това ще е наистина много по-лошо.

 

Leave A Comment