13.06.2024

Извънредно: 19-годишно момче се скара с гаджето си и скочи от 11-ия етаж

1 min read
done

19-годишен младеж е паднал от терасата на 11-ия етаж на блок. Инцидентът е станал тази нощ, малко след 02:00 часа. Момчето е починало на място, съобщава Флагман.

Младежът, който рано тази сутрин е сложил край на живота си, е 19-годишен.

Около 02:00 ч., в разгара на купона, организиран от група приятели, той се скарал с любимата си и по необясними до момента причини, това довело до взимането на фаталното решение.

Без да бъде забелязан от някой от компанията си, младежът излязъл на задната терасата и без да мисли много, се хвърлил през парапета.

Той е полетят от повече от 28 метра и се е приземил на асфалта. Ударът в земята е бил фатален за 19-годишния бургазлия, младежът не е имал шанс да оцелее. Около 10 минути след скока, на място е пристигнала линейка и полицейски екип от Първо РУ.

Униформените отцепили района, а медиците просто констатирали смъртта. Момчето живеело в съседен блок. Полицията все още разследва случая, разпитват се и приятелите на загиналия, които са в шок от случилото се.

По-късно днес ще бъде извършена аутопсия, която ще покаже дали в кръвта на младежа има наличие на наркотици или алкохол, което би могло да обясни прибързаното решение на 19-годишния бургазлия да сложи край на живота си.

Според източници се раздалечавал от тийнейджърите, които употребяват наркотици. Той бил спортна натура и харесвал уличния фитнес.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.