13.06.2024

Изкараха криен до сега запис: последните думи на Милен Цветков

1 min read
done

Свидетели на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не му оказа помощ

Друг обаче твърди, че младежът помагал, дори си събул обувката

Добре съм, това казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара.

За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който непосредствено стана трагедията. Подсъдим е 23-годишният Кристиан Николов.

Днес делото продължава с разпит на свидетели, били на мястото на катастрофата с Милен Цветков навръх Великден м.г. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофар от отсрещната страна.

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също са били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола – на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и почнал да търси нещо на задната седалка на колата.

Разпитан беше и таксиджията, който е стоял на кръстовището пред мол „Парадайз“ в средна лента. Той разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се били спукали.

Свидетелите отрекоха Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка.
Никой друг не е правил изкуствено дишане, освен медиците, казаха те. На предното заседание на съда, което беше във вторник, приятелката на младежа Симона Цанкова обясни, че го е видяла да прави изкуствено дишане и да подава вода.

След тези свидетели обаче се появи друг, който пък твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Разпитите продължават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.