30.05.2024

Иван обеща на булката си да свали 130 килограма, не е за вярване как изглежда днес /Снимки

1 min read

Иван обеща на булката си да свали 130 килограма, не е за вярване как изглежда днес /Снимки

Някои младоженци минават на строга диета седмици преди сватбата и мечтаят тялото им да изглежда идеално за най-важния ден в живота им. Те се надяват, че погледите, които привлекат, ще са пълни и с малко завист заради приказната им визия.

Кой не иска да си има перфектни снимки от сватбата? Какво обаче ще стане, ако имате прекалено много излишни килограми и една седмица преди сватбата не е достатъчна, за да се отървете от тях?

Когато Иван предложи брак на любимата си Кайла, той бленуваше любовта им да е взаимна. В крайна сметка двамата се познават още от детството.

Щастието им обаче би могло да бъде смутено от наднормените килограми на Иван. Поне така си мисли той. „245 килограма хич не са шега“, говори мъжът.

„Млад човек съм, в разцвета на силите си“, добавя той.

Кайла обаче никога не е поставяла условия за любовта си на избранника си. Мъжът обаче сам осъзнава, че външният му вид може да се превърне в тежест за отношенията им. Затова заедно с предложението си за брак, той даде клетва на изгората си, а именно, че ще отслабне каквото и да му коства.

Иван беше наясно какви са слабостите му. Когато се изнерви, той започваше да яде и то всичко, което му е пред очите. Апетитът му при неприятни случки в живота се развил, когато бил още тийнейджър и родителите му се развеждали. Той качил рязко доста килограми, когато навършил 18 години.

Когато баща му умира лакомията на Иван станала направо некотролируема и то само заради огромния стрес, който има в живота си.

 

 

Заради затлъстяването Иван разви депресия, която пък допринесе да продължи да си хапва още по-обилно.

Само мислите за Кайла и това да я направи горда с това, което е, го накараха да преосмисли и да промени приоритетите си.

Иван дал клетва на  изгората си, за да няма как да се отметне от вече поетия ангажимент.

Двамата заедно готвеха, пиеха зеленчукови сокове и дори спортуваха заедно. Иван полагал всякакви усилия и първите 10 килограма си отишли доста бързо.

Той обаче осъзнал, че сам няма да може да се справи да изгори толкова много килограми. Това е и причината да се обърне към лекари в център в Сан Франциско. Година и половина той стриктно спазвал препоръките на диетолозите и успял да се отърве от цели 130 килограма мазнини.

Нашият герой е наясно, че стройното тяло не се появява с едно щракване на пръстите. За да бъде постигната една мечта, то за нея трябва да се работи дълго и упорито.

Иван никога не показваше слабост и мечтаеше да стане достоен за любимата си, а не да я излага. Той вече е постигнал целта си. А вие способни ли сте на нещо подобно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.