30.05.2024

Истината за напускането на Невена Цонева от Слави Трифонов изуми България

1 min read

Истината за напускането на Невена Цонева от Слави Трифонов изуми България

Новината за напускането на Венелин Венков и Невена Цонева от „Ку Ку бенд“ разтърси музикалния бранш.

Невена Цонева каза много интересни неща пред „Телеграф“ за напускането, но и доста изненада феновете си с признание, че вижда аурите на хоата.

„Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“, не е някаква прищявка“, разкри пред „Телеграф“ певицата Невена Цонева.

В петък следобед тя и половинката й – барабанистът Венелин Венков, са имали среща с шефа си, а после шоуменът обяви новината в социалните мрежи.

От година и половина тя успешно развива своя канал в YouTube на езотерична тематика „Без граници“, заради това Слави казва, че те тръгват по „астрален път“.

„От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат лични преживявания по темата, но са предпазливи да ги разкажат, за да не ги помислят за луди.

 

 

След излизането на всяко видео ми пишат, че искат среща с мен, но аз отказвам, тъй като нито съм врачка, нито виждам минало или бъдеще – просто аурата на човек ми говори много за него“, каза Цонева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.