• Home
  • Ицо Хазарта показа порасналите си момичета – вижте цялото сладко семейство

Ицо Хазарта показа порасналите си момичета – вижте цялото сладко семейство

Ицо Хазарта показа порасналите дъщери - Последни Новини от DNES.BG

Един от най-известните изпълнители у нас и идол на младото поколение, Ицо Хазарта , е горд татко на 3 дъщери . Противно на очакванията обаче, той не копнее за мъжки наследник, а се чувства цар в малкото си женско царство.

Ето какво написа певецът във Фейсбук към кадър, на който се виждат двете му пораснали момичета и красивата му половинка:

„Идва пролет!“. Това написа Ицо хазарта във Facebook, където за пръв път от доста време насам показа двете си по-големи дъщери.

На кадъра той и приятелката му Женя Димова са заедно с момичетата в Кавала.

Ицо Хазарта дъщери

Повод за кадъра на рапъра с Аделина и Лили е слух в интернет пространството, че са отнели родителските му права над 17-годишната му дъщеря.

„Донеси пролет и нов хит! Много ти се кефя! Бъди здрав!“, пише последователка на Ицо. Друга пък предполага, че снимката му е стара, тъй като покрай новите мерки срещу COVID-19 трудно би се разходил до Гърция, при това без предпазни маски.

Най-вероятно Хазарта, който сега е жури в „България търси талант“, иска да покаже с кадъра, че прекарва често свободното си време със своите деца, с което да натрие носа на жълтите медии за това, че пишат погрешна информация за него.

„Ади е на 17 години, винаги е живяла с мен и ще продължи да го прави, докато пожелае – както по нейна воля, така и според всяко решение на съда по този казус“, побърза да изясни бившият изпълнител от „Ъпсурт“ и посочи, че е завел дело за клевета, след като попитал момичето за това.

Навръх Баба Марта Ицо Хазарта стана татко за трети път. Неговата половинка, от която е и 11-годишната Лора, го дари с още едно момиченце. Двамата избраха то да се казва Юлия.

Leave A Comment