21.06.2024

Хванаха Фънки да лъже в „Капките“, зрители искат отстраняването му

1 min read
done

Зачестиха скандалите в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Причината за тях е Димитър Ковачев – Фънки. Музикантът с големи претенции отдавна е показал колко пристрастен може да бъде и че непрекъснато си мени критериите за оценяване спрямо дадения участник. Той започва все по-упорито да лази по нервите на участници и зрители на „Като две капки вода“.

В последния лайф се изложи още повече и изрече голямо лъжа, която не остана незабелязана от зрителите. И за пореден път стана за смях и накара всички да се питат защо все още има място на стола на журито, след като е некомпетентен, арогантен, пристрастен, нагъл и явно няма проблем да изрича лъжи в национален ефир, стига това да орони престижа на този срещу него.

На сцената на „Капките“ Фики почти през сълзи разкри за своя провал в музиката с песента „Is this love“, която стана популярна като „Издислав“. Фики за пореден път подходи с неуважение към творчеството на колегата си. Той дори заяви, че никога не е чувал тази песен. А това се оказа долна лъжа.

В пети сезон поп звездата Миро влезе в образа на Фики и изпълни точно тази песен пред тогавашното жури в лицето на Виктор Калев, Йорданка Христова и самият Фънки. Тогава Фънки се обърна към Миро и му каза: „На мен ми хареса повече твоето изпълнение от оригинала. Беше влязъл в образа и имаш хубав английски“.

Това изказване и пренебрегване на песните на Фики подразни неговите почитатели, които скочиха остро срещу Фънки и за пореден път се обърнаха към продуцента Маги Халваджиян с молба да го махне най-после от журито и да покани някой по-компетентен, припомнят от show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.