30.05.2024

Голям гаф на Мария Силвестър по БТВ в Бригада нов дом

1 min read

Голям гаф на Мария Силвестър по БТВ в Бригада нов дом

За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта.

 

След като започнаха да разчистват жилището под наем, Мария Силвестър и майсторите попаднаха на огромно количество детски играчки.

Тъй като бяха заети да вземат по-сериозни решения, те просто събраха всичките в чували и ги изхвърлиха в контейнера. На малката им собственичка, беше дадена възможност да си вземе само най-любимите.

Това определено не се хареса на мнозина:

„До последно си мислих, че няма да изхвърлят играчките. Не разбирам как може да се изхвърлят толкова вещи на семейство, което е с минимални възможности.

И като цяло как могат да се изхвърлят, при толкова домове за деца и деца като цяло, които нямат и не могат да си позволят да имат такива… малко съм разочарована за първи път от предаването.“

„…това трупане на цял контейнер играчки играчки ми се видя доста странно / жалко е че ги изхвърлиха на боклука, а мисля че можеха да ги дарят някъде /“

 

Коментарите в социалните мрежи от този сорт обаче получиха отговор от други зрители. Те обясниха, че никъде не се приемат като дарение използвани играчки, а само нови. На практика Бригадата нямаше друг избор, тъй като и предстояха много по-сложни задачи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.