• Home
  • Гневен българин към Борисов: Слезте долу при обикновените хора и им отворете хладилниците

Гневен българин към Борисов: Слезте долу при обикновените хора и им отворете хладилниците

Гневен българин към Борисов: Слезте долу при обикновените хора и им  отворете хладилниците! (ВИДЕО) | TRG.BG

Обръщение на един истински българин към Бойко Борисов: Народът ще скочи и този Парламент ще бъде разбит рано или късно!

Моята молба към вас е: слезте долу при обикновените хора и им отворете хладилниците – те няма, какво да ядат! До там стигнаха нещата, че няма на къде!

Този мъж е готов дори да вземе КАЛАШНИКА и да си отвоюва хляба, видя 365 Новини! Това е един изстрадал нашенец, като всички останали и ако някой си мисли, че на народа не му е дошло до гуша жестоко се лъже.

На никой в Парламента не му пука за народа, а това ще им изиграе лоша шега.

Всички сме учили и знаем творбата на Смирненски – Приказка за стълбата, че там горе животът е чудесен… Многото години горчив опит показват, че масовият народен избраник не е държавник, а човек стигнал дотам с основната цел да си оправи живота максимално по-добре.

Наистина, кое може да е по-важен приоритет за едно милеещо за народа и избирателите си правителство от това, хората да имат доходи, с които да могат да си плащат живота и да водят достойно съществуване? Но, народа е казал: Бог далеко, цар високо! Народът е важен само преди изборите!

Напрежението в България се нажежава, и както човека прогнозира скоро ще се вдигне, да потърси сметка на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ТЕХНИТЕ ПАРТНЬОРИ!

 

Leave A Comment