• Home
  • Глория е красавица, но майка ѝ на 80 ще ви скрие шапката! (Видео)

Глория е красавица, но майка ѝ на 80 ще ви скрие шапката! (Видео)

Глория е красавица, но майка ѝ на 80 ще ви скрие шапката! (Видео)

“Генът си е ген”, “крушата не пада по-далеч от дървото”, “одрала ѝ е кожата” – всички подобни прикази са верни, когато говорим за Глория и дъщеря й, Симона. Но при тях красотата отива още едно поколение назад – майката на попфолк-дивата ни изглежда удивително добре за своите 80 години! Това стана ясно от клипче, което певицата публикува във Фейсбук послучай 80-тата годишнина на достолепната дама.

Глория и Симона изпяха песента “Happy birthday” на  Стефка Иванова -майката на певицата, видя Hotnews.bg.

Родителката получи и голяма торта с ягоди, на която са забодени свещи във формата на цифрите на рожденничката, които ни изумиха. Те показват 80 години, но Стефка изглежда на не повече от 60, за което искрено й се възхищаваме.

Глория и майка ѝ са преминали заедно през много трудности, разказва певицата в книгата си „До последна усмивка”.

Тя никога няма да забрави как баща им я изненадал с новината, че се разделят с майка им. Когато семейството в Русе се разпаднало, на помощ дошла майка му Недка, която прибрала Галя, както е истинското име на певицата, и брат й при себе си в град Две могили.

Записала ги скоростно на училище, въпреки че било по средата на учебната година, купила им униформи и се грижила за тях всеотдайно. Бабата на певицата вече е покойница. Глория обаче може да се радва на компанията на майка си. „Да си жива и здрава, майко, по-доброто предстои”, пожела певицата на родителката си.

Ето и въпросното видео:

 

 

 

Leave A Comment