30.05.2024

Ето я прическата, която смъква най-много годинки от лицето на една 60-годишна дама

1 min read

Ето я прическата, която смъква най-много годинки от лицето на една 60-годишна дама

Прическа гарсон е идеална за зрели жени. И на 60 дамите искат да изглеждат стилни и привлекателни.

Гарсон заема водеща позиция в категорията на прическите против стареене . Възрастните дами с такава прическа изглеждат много по-свежи и по-млади от възрастта си. Освен това грижата и оформянето на косата е лесно и е лесно да се направи у дома.а

При гарсон за дами на възраст 60+ има три предпочитани варианта.

Класически гарсон

В класическата версия прическата гарсон се характеризира с къс бретон, стръмно оформена тилна зона и изключително къса коса в слепоочията. Често възрастните дами, след консултация със стилисти, експериментират с бретон с различни форми. Разкъсаният бретон изглежда ефектно, придавайки на образа динамика.

прическа класически гарсон

гарсон 60+

класически гарсон прическа

прическа гарсон удължен бретон

Удължен гарсон

При удължен гарсон дължината на косата в областта на слепоочията достига до ушните миди. Удълженият бретон ви позволява да промените стила на косата. Тя може да бъде оформена умишлено рошаво с помощта на стилизиращи продукти, можете да я срешете спретнато назад или настрани. Полагането не изисква намеса в салона и не е дълго във времето. Във всеки случай дамите с такава прическа изглеждат елегантни, предизвиквайки насладата на другите.

удължен гарсон 60+

подмладяваща прическа гарсон

удължена прическа гарсон

Ултра къс гарсон

Този вариант на гарсон отлично стои на дами с красива форма на ушите и големи, изразителни уши. Правия бретон може изящно да се оформи във вид на накъсани кичури, като крайчетата им се усучат леко. Този „творчески безпорядък“ визуално подмладява дамата невероятно много. Прическата, откриваща лицето и шията, позволява да се подчертае красотата на чертите на лицето.

ултра къс гарсон в червено

прическа гарсон къс бретон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.