• Home
  • Ето я истината за Димитър Рачков!

Ето я истината за Димитър Рачков!

Ето я истината за Димитър Рачков!

Ето я истината за Димитър Рачков!4 (80%) 1 vote

Димитър Рачков отново е на екран със „Забраненото шоу“. 48-годишният актьор и ТВ водеща събра 2,5 милиона зрители. Образите, в които попада Димитър издават подробности за него – оказва се, че комикът на сцената всъщност е строг и умислен в живота.

През 2004 година звездата му изгря в „Господари на ефира“. Шоуто го събра с една от големите му любови Мария Игнатова. В Димитър тя забелязва редица качества, широката му усмивка се оказва просто бонус. Работата, която ги събира – е същата, която предизвика тежка раздяла помежду им. Работата и професионалните им различия се пренасят у дома и те решават, че всеки има нужда от глътка въздух и поемата в различни посоки. Рачков споделя, че умишлено е избягвал светлините на прожекторите, за да провокира „завръщане“.

„В това шоу няма да има правила. И едно с друго няма да си приличат. Аз обичам да импровизирам. Първото предаване не импровизирах много. Гледах да се движа по сценария. Втория път няма да се получи така“, казва комикът.

Познаваме Димитър и в друга роля, тази на баща. В живота е доста по-сериозен и по-различен, но не в другата крайност. Признава, че не може да прави скечове денонощно. Малкият Митко със сигурност ще наследи баща си на сцената. Детето му се превъплъти в образа на малчугана в лекарската сага „Откраднат живот“. След месец по големите екрани у нас Димитър Рачков ще се появи в ролята на пианист в новия филм на Виктор Божинов „Голата истина за група Жигули“, писа „Телеграф“.

loading…

Leave A Comment