• Home
  • Ето го палтото на Деси Радева за 2300 лв, с което обра точките (Снимки)

Ето го палтото на Деси Радева за 2300 лв, с което обра точките (Снимки)

Деси Радева палто

Откакто стана първа дама , съпругата на Румен Радев , Десислава, неминуемо е под светлините на прожектора. За да бъде достойна половинка на генерала, на Деси Радева  ѝ се наложи коренно да промени визията и стила си, а в гардероба ѝ има няколко наистина впечатляващи тоалета .

Зимният гардероб на първата дама например изобилства от маркови придобивки.

Макар напоследък да няма официални поводи, на които да ги облича, съпругата на Румен Радев е притежателка на няколко дизайнерски палта , купени от лъскавите бутици на столичната ул. „Съборна“.

Една от най-знаковите ѝ връхни дрехи, с която позира до руския държавен глава Владимир Путин преди 2 години по време на срещата на върха за отбелязване 100 години от приключването на Първата световна война, всъщност е дело на любимата ѝ марка „Макс Мара“. Проверка на „Ретро” показва, че палтото пелерина, изработено от висококачествена вълна, все още може да бъде открито в търговската мрежа.

То се предлага в онлайн магазина на „Хародс“ – най-известния универсален търговски център за дизайнерски стоки в Лондон. Черният модел, какъвто всъщност Радева притежава, вече е изчерпан. Наличен е само в сив цвят, но цената и на двата артикула е една и съка – 1035 паунда, или 2300 лева. Това се равнява на доходите, които един възрастен човек с минима пенсия получава в рамките на 9 месеца.

палто Макс Мара

Марковото палто Ген. Деси (както я нарекоха медиите) не подбрала сама, а с любезното съдействие на известната бизнес дама и модистка Илиана Алипиева, която всъщност е лицензиран вносител на колекциите на голяма част от световните модни къщи у нас. Именно тя често консултира президентшата за стила ѝ и ѝ помага в избора на тоалети, когато те не са специално изработени от личната дизайнерката на Радева – Невена Николова.

Хора от обкръжението на съпругата на президента издават, че шармантното палто на „Макс Мара” съвсем не е единственото от марката, което тя притежавала. Още през първата година от мандата на съпруга си Радева си купила още 3 палта, които да съчетава с официалните си тоалети. Едно от тях носила и по време на злополучната визита на президента в Естония преди седмици, откъдето той прокуден заради укриване на информация, че е бил контактен с болни от коронавирус.

Десислава Радева палто

Припомняме, че Ген. Деси е страстен привърженик на една от любимите марки на Мелания Тръмп и още от стъпването си на „Дондуков“ 2 се старае да имитира нейния безупречен стил, купувайки си сходни с нейните тоалети. С бял гащеризон на „Макс Мара“ за 1800 лева Радева цъфна на прием случай 80-ия юбилей на Симеон Сакскобургготски в двореца „Врана“ през 2017 г.

Няколко месеца късно отново облече тоалет на същата модна къща за 920 лева и застана с него редом до идолкат Мелания в Белия дом. Миналата есен пък триумфира в посолството ни в Ню Йорк в червена рокля с дълбоко деколте, отново дело на „Макс Мара“, струваща 2106 лева.

Leave A Comment