22.06.2024

Ето го и съпругът на Сашка Васева, който така упорито се крие от светски изяви и камери (снимка)

1 min read
done

Сашка Васева стъписа мрежата с тежко признание СНИМКИ

Сашка Васева винаги е в центъра на всички мероприятия и медийни изяви, а мъжа й толкова години наред се пази точно от това

Бракът на Дупнишката Мадона  Сашка Васева  и съпруга й Христо Бакърджиев виси на косъм и този път певицата е твърдо решена на развод

Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги“ живее сама с дъщеря си Христина-Елена и сина си Христо-Никола, след като мъжът й се изнесъл от дома им. Сашка дори тихомълком е променила семейния си статус във Фейсбук от „Омъжена“ на „Сложно е“.

Близки до ретролегендата разкриха, че инициатор на раздялата този път е самата Сашка, която изгонила Бакърджиев след битов скандал.

Това е третият път, в който семейството е пред разпад за близо 20 години брак.

След първата подадена молба за развод Васева забременява с второто им дете и молбата е оттеглена.

 

През 2015-а двамата отново се скараха заради правата над семейната кола и Бакърджиев подаде молба за развод. В интервю за столичен таблоид съпругът й разкри шокиращи подробности около брака им, които в последствие Сашка опроверга. Дупнишката Мадона заяви, че двамата са изгладили отношенията си и дори е бременна с третото им дете. Бебе нямаше, но и разводът се размина.

„С Христо много се обичаме и си простихме. Оставаме заедно и никой не може да ни раздели“,заяви тогава Сашка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.