• Home
  • Д-р Панчо Панайотов: Изплашени сте, защото постоянно ви лъжат! Залагам името си зад тези разкрития

Д-р Панчо Панайотов: Изплашени сте, защото постоянно ви лъжат! Залагам името си зад тези разкрития

Д-р Панчо Панайотов апелира хората да се успокоят, защото ги подвеждат жестоко с истината за пандемията от коронавирус!

Лекарят д-р Панчо Панайотов направи на пух и прах членовете на НОЩ и медиите, осъмващи всяка сутрин с апокалиптични вести за пандемията от коронавирус.

Д-р Панчо Панайотов застава с името си зад тези думи!

Първо – той е категоричен, че никой, абсолютно никой не може да заяви от какво е починал даден човек, освен патолозите. Аутопсии на заразени с коронавирус обаче не се правят, затова чудовищната ежедневна информация за смъртността в страната ни е напълно и нарочно подвеждаща.

„Неетично, недопустимо и дори престъпно е да се тръби всяка сутрин колко са жертвите на Covid-19, защото това е лъжа.

Заставам с името си и твърдя, че над 90 процента от починалите са с тежки хронични заболявания, с болни сърца и белодробни проблеми. Казвам го, защото имам лични наблюдения над такива пациенти, дори и на по-голяма възраст.

Две жени на 75 години – едната кара леко вируса, другата умира, но втората е имала тежка анемия още преди да се зарази с К-19“, обяснява д-р Панчо Панайотов.

Той се опитва да успокои хората като обяснява, че много от нас биха могли да развият имунитет към коронавирус, дори без да са го карали.

„Това става, когато често се срещаш с аерозоли от заразен човек във въздуха. Когато сме в затворено помещение като магазин с много хора, около нас е пълно с такива аерозоли. Въздухът, който дишаме, е наситен с тях и винаги е бил.

Ако стоим по-малко в подобно помещение и погълнем хиляди аерозолни частици, няма да се заразим, няма да се разболеем. Нещо повече – хем няма да ни повали Ковид, хем ще си изградим и имунитет, защото дозата е ниска.

Трябва да стоиш над 30 минути в помещение с болен, или да киха директно в лицето ти, за да погълнеш необходимите за разболяването си милиард аерозолни частици. Тогава вече заболяването може да се прекара тежко“, обяснява лекарят.

И повтаря, че откритите места като паркове, градини, дори улици и булеварди са напълно безопасни и там е дори противопоказно да се носят маски, пише onovini.eu.

Най-важното, според д-р Панайотов, е хората с хронични и други заболявания да не спират да следят състоянието си. Да не го загърбват заради паниката покрай коронавируса, защото това би било пагубно за тях. Така, както се получи с мнозина от март месец насам.

Leave A Comment