30.05.2024

Цветелина Грахич отмъсти на Слави Трифонов

1 min read

Цветелина Грахич отмъсти на Слави Трифонов

Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война

 

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, скочи побесняла срещу него, при това публично. Босненката реагира под вчерашен пост на Дългия в мрежата, без да й пука кой какво ще каже. Слави укори Иран за нападението срещу Израел и написа, че с радикалния ислям не можеш да се бориш, нито да го проумееш.

 

За него той е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи.

 

Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война. Грахич го посъветва да си трае и да си пее тъпите песнички, да се прави на големия патриот, но всъщност според нея той е расист. Стигна се дотам, че да му каже – ай сиктир и да благодари на Бог, че се е отървала от тази помия, предаде Crimesbg.com.

 

Сигурни сме, че шоуменът вече е запознат с думите й, както и хората от екипа му, срещу които Грахич също възропта, с изключение на няколко души. Може би един от тях е Годжи, с когото бяха близки приятели.

 

Накрая тя дори обвини Слави, че не той пише постовете си, а сценаристите му, защото него и за това не го бива.

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.