30.05.2024

Цветанка Ризова обра точките на плажа по бански – вижте как се дегизира, за да не я познаят (Снимка):

1 min read

Цветанка Ризова обра точките на плажа по бански - вижте как се дегизира, за да не я познаят (Снимка):

След като ви показахме къде почиват много от родните знаменитости, дойде ред и на водещата Цветанка Ризова . По принцип Цвети не е от скандалните личности, затова и името ѝ рядко присъства в жълтите хроники.

Но появата ѝ на плажа на българското Черноморие предизвика бурен интерес у плажуващите.

Водещата на „Лице в лице“ не се изкуши от лукса на най-оборотните и актуални морски курорти у нас, а отново избра да изпусне парата във вечния Несебър.

Въпреки че Цветанка е една от най-скъпоплатените журналистки в родния тв ефир, очевидноцените на чадърите и шезлонгите и на нея й се виждат завишени. За да не харчи излишни пари за сянка, тв звездата опъна кърпата си директно на пясъка, досущ като обикновените туристи, писа „Ретро“.

Цветанка Ризова плаж

За да не привлича излишни погледи върху себе си, 54-годишната Ризова се бе дегизирала с шапка тип „идиотка“ и огромни слънчеви очила, прикриващи половината от лицето й. За сметка на това бе оставила на показ повече плът, тъй като банският, с който се появи, беше от две половинки, решен в тъмносин нюанс.

Компания на Цветанка й правеше само телефонът й, разглеждането на който редуваше с пушене на цигари.

От доста време се говори, че водещата се е разделила с бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото имат близо 20-годишен брак. Появиха се и слухове, че Ризова има нов мъж до себе си и планира сватба.

„Няма нищо такова. Всеки празник е със семейството ми, но не смятам, че трябва да обяснявам личния си живот на другите. Приемам да се говори за него само, ако се съдържат поуки за хората, но да се търсят евтини сензации е безсмислено“, категорична е журналистката, цитира „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.