• Home
  • Цвете на щастието изпълнява желания за 2-3 дни

Цвете на щастието изпълнява желания за 2-3 дни

Вярвате ли в чудеса, които могат да се случат. Мислили ли сте някога, че някои съвпадения не винаги се случват в този живот. Спомнете си многобройните истории от нашите баби за цялата магия и магия, които могат да се случат.

Пожелайте най-съкровеното си желание и то ще се сбъдне след 2-3 дни! Ако смятате, че това е илюзия, просто опитайте. И когато сте сигурни, кажете на приятелите си за прекрасното цвете на щастието. За да сбъднете желанието си, трябва да кликнете върху „Харесване“ + „Споделяне“ и да оставите коментар със усмивка. Не забравяйте да споделите.

Сега, в търсене на щастие, не е нужно да отивате далеч и да чакате много дълго.

Струва си да се върнете малко в детството и да повярвате в чудеса!
Вярвам в чудеса, те са навсякъде с нас, живеят навсякъде, където създаваме с мечти. Те са в зората и песента на славея, Те са във вас, в мен, в очите на вашите близки! Живея в чудеса, защото животът е такова чудо! Така че в действителност го създавам навсякъде. Усмивка и топлина, картини, поезия, мелодия на душата и добри дела. Светът наоколо е прекрасен и слънцето грее по- силно , Когато приятел и море от ярки песни са с теб.

Когато душата пее, когато с любим човек, И цялата Земя цъфти с красива райска градина! Вярвам в чудеса и как да не вярваш в тях! Когато вие сами живеете в тях, щастието не може да бъде измерено …И аз дарявам Любов винаги, на всичко и навсякъде, живея в радост и ще живея така вечно. И аз давам Любов винаги, на всичко и навсякъде, И това означава, че живея и ще живея така вечно.

Leave A Comment