• Home
  • Черният дроб и жлъчката ми бяха много зле: Д-р Емилова ми даде тази рецепта и ме спаси

Черният дроб и жлъчката ми бяха много зле: Д-р Емилова ми даде тази рецепта и ме спаси

Д-р Емилова е призната от години и то не само в областта на отслабването, а и на здравословния живот като цяло. Съветите й са помогнали на не един и двама души, поради това сега ви представяме удивителната й рецепта за пречистване на черния дроб и жлъчката.

И двата органа са от огромно значение за функционирането на тялото ни като цяло и добрата им работа гарантира добро здраве и дълголетие.

Курсът, който е необходимо да направите за пречистване на черния дроб и жлъчката , е с продължителност едва седем дни.

Ползите от него обаче са огромни, тъй като по този начин се изчистват всички шлаки, вредни наслоявания и токсини, които пречат за нормалното функциониране на организма ни.

Самата процедура е много лесна. Става дума само за това да приемаме по една чаша – само една чаша от следния еликсир . Съставките му са изцяло природни, както ще видите сами и са сред най-полезните за здравето като цяло.

И така – нужно ви е да разполагате с 50 грама листа от прясна мента , 30 грама портокалов сок , 25 грама лимонов сок , три лъжици истински и качествен мед , и един литър вода.

Най-напред оставете водата на котлона в една тенджера и я изчакайте да заври. След това пуснете в нея листата от прясната мента , намалете огъня и така оставете да поври за пет минутки. След това свалете от котлона тенджерата и оставете течността да се охлади.

Когато вече е хладка и със стайна температура, добавете в нея лимоновия и портокаловия сок, заедно с меда. Разбъркайте ги хубаво, за да се смесят ценните съставки, накрая прецедете еликсира и вече може да го пиете.

По една голяма водна чаша на ден е напълно достатъчно, но не забравяйте, че трябва да го пиете всеки ден в рамките на едно седемдневие пише doctorbg.net.

Leave A Comment