• Home
  • Борисов: Затваряме само да не може да се отиде в ресторантите и кръчмите, всичко друго работи

Борисов: Затваряме само да не може да се отиде в ресторантите и кръчмите, всичко друго работи

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2020/12/5fc26330a5b46.jpg

Министър Ананиев направи бюджет, с който да може максимално много пари да отидат при хората, в най-голям кръг от хора. Хората на първа линия получиха възнаграждения, облекла, маски, всичко необходимо. Убеден съм, че след кризата, когато и европейската икономика тръгне, ние първи ще излезем от кризата. Първи затворихме пролетта, за да се подготвим за пандемията, последни затворихме сега и изчакахме, защото бяхме готови. Това коментира премиерът Бойко Борисов по време на поредна инспекция в страната.

„Виждате и как затваряме – само да не може да се отиде в ресторантите и кръчмите, всичко друго работи“, отчете още Борисов.

Ананиев заяви, че всички световни рейтингови организации и пазари имат доверие към България и това е най-важно за развитие на икономиката.

„Понеже ни обвиняваха, че увеличаваме дълга, се вижда сега, че отново се потвъждава положителната оценка за България“, каза финансовият министър.

Борисов заяви, че не трябва да има разделение, докато има криза. „В тази война трябва консолидация“, коментира премиерът.

Leave A Comment