22.06.2024

Бизнесменът Ивайло Пенчев: Търся хора за работа. Давам 3000 лева заплата

1 min read
done

Шефът на Уолтопия Ивайло Пенчев, който оцеля след катастрофа със самолет тази година, търси хора за работа.

Ето и обявата му:

„ТЪРСИМ ФАНАТИЧНИ ПРОДАВАЧИ ЗА Auxionize B2B

Окшънайз е клиентоцентричен пазар (маркетплейс). Тук купувачите казват какво искат да купят, а продавачите се състезават, за да спечелят покупките им. Това е реципрочното на електронен магазин, в който продавачите обявяват стоките си, а купувачите обикалят различни магазини избирайки.

Ние в Окшънайз вярваме, че бъдещето на търговията са клиентоцентричните пазари. Идеята, макар и проста, е повече или по-малко нова за света. Разбирането й изисква време, а промяната на навиците на купувачи и продавачи – още повече време.

Към момента Окшънайз е B2B платформа и има няколко хиляди бизнес потребители. Скоро пускаме кардинално нова версия с по-богата и мъдра функционалност. След няколко години тиха работа си вярваме достатъчно, за да стартираме експанзивни продажби. Затова си търсим търговци.

Вие ще продавате на бизнеси. Предимно на собственици, CEO-та, финансови директори и прокюърмънт директори. Ще продавате предимно лицензи за купувачи. Няма да ви е лесно. Не само продукта ни е нов. Концепцията е нова. За да успявате трябва да имате точен и ясен изказ, да сте автентичен и убедителен.

Трябва също да сте упорит. Бих казал фанатичен. Да. Търсим фанатици с плам.

Това на пръв поглед отхвърля всички интелектуалци, а ние време за втори поглед нямаме, така че ако считате себе си за интелектуалец го споделете на интервюто, за да видим ще можем ли да ви помогнем. Искаме разбира се да знаете добре английски, за да продавате на чужденците. Понеже Окшънайз унищожава корупцията “бай дизайн”, много ще е полезно, ако сте честен човек, който се дразни на тарикати и схемаджии.

Окшънайз се отнася към тариката тъй както джедаят към ситските лордове. Хубаво би било да сте ориентиран към резултата. Защото ще ви плащаме комисионна от сключените сделки. За първите шест месеца все пак ще имате гарантирана защитна заплата дори и да не продадете много. За този период ще вземате по-голямото от двете – защитна заплата и комисионни.

Ако сте много печен ще ви гарантираме 3000 лв. нетна защитна заплата.
Ако сте средна хубост – 2000.
Ако сте нахъсан новобранец – 1500.
Ако сте жена и сте раздразнена от мъжкия род в текста, сте права и има шанс да свършите работа!

cv и мотивационно писмо пускайте на [email protected]

И нека силата бъде с вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.