• Home
  • Антон Хекимян се разплака в национален ефир

Антон Хекимян се разплака в национален ефир

Сълзи напълниха очите на Антон Хекимян на финала на „Тази сутрин“ днес, когато е последният му сутрешен блок, който води.

Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как Би Ти Ви винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни.

Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава, каза Хекимян, който преди два месеца стана директор на новините, актуалните предавания и спорта в Би Ти Ви.

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. Слушайки го, очите на журналиста се напълниха със сълзи.

„За първи път си позволявам да си насълзя очите“, каза Хекимян в ефира, докато колегите му от сутрешния блок се появиха на заден план с маски, за да му пожелаят на добър час. Същевременно той обясни, че не се разделя с екрана, тъй като ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.

Новите водещи на „Тази сутрин“ – Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано – от 6 ч.

 

Leave A Comment