• Home
  • Борисов към народа: Искат да ме арестуват. Вие искате ли това?

Борисов към народа: Искат да ме арестуват. Вие искате ли това?

Метаморфозите на Борисов | Новини и анализи от България | DW | 29.12.2016

Борисов към народа: Искат да ме арестуват. Вие искате ли това?.

Това питам нацията. Аз който съм направил най-много за народа. Днес мафията иска да ме арестува.

Питам народа дали иска това?

Бившият премиер и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с еврокомисаря по разширяването на ЕС и по съседството Оливер Вархей в Централата на ГЕРБ, съобщава партията.

Разговорът по инициатива на европейския комисар набляга на Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и

Македонският премиер очаква новият български кабинет да придвижи РСМ към ЕС

Борисов обясни, че България има ключова роля за връщането на темата за евроинтеграцията на Западните Балкани в дневния ред на Съюза, а европейското бъдеще на този стратегически регион е гаранция за мир и просперитет, както и превенция срещу влиянието на други сили.

Европа трябва да продължи да работи активно по темата за евроинтеграцията на Република Северна Македония и Албания, отчитайки позициите на всяка една страна.

Нужно е и разширяването на транспортната и дигиталната инфраструктура на държавите от региона. „Убеден съм, че тази инфраструктра е един от факторите за устойчиво развитие на всички страни“, обяснява Борисов на еврокомисаря.
Мицкоски зове РСМ да прекрати едностранно договора с България

Мицкоски зове РСМ да прекрати едностранно договора с България

Опозиционният лидер настоява за цялостна дипломатическа офанзива на ЕС срещу София

„От интерес за целия регион и за европейската сигурност е цялостното изграждане на Коридор № 8, който ще позволи свързването на Черно с Адриатическо море“.

Борисов коментира, че България е на кръстопът на Балканите и затова не само за нашата страна, но и за целия ЕС ще бъде полезно изграждането в региона на газови интерконекторни връзки със съседните страни.

Те ще допринесат за сигурността и диверсификацията на енергийните доставки в Европа.

Leave A Comment