Изненада, Милица Гладнишка ражда от красавец


Милица Гладнишка и приятелят й вече работят за бебе, а признанието идва от чаровната актриса, която наскоро гледахме и в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Милица има дългогодишна връзка с популярния от дублажите куклен актьор Иван Велчев, но едва сега двамата са се решили на важната стъпка да станат родители.

Двамата са заедно от осем години, като Велчев е с 10 години по-млад от актрисата, която до момента нито веднъж не го е споменавала в интервютата си с идеята, че личното трябва да си остане лично.

Преди време Милица и Иван участват в детския театрален проект „Приказки с оркестър“ в зала „България“. Покрай актьорските превъплъщения любовта ги завладява и стават неразделни. Двамата си пасват перфектно, защото и той като нея е нестандартен, музикален, може дори да свири на барабани, пише „Галерия“.

„Приятелят ми, е страхотен човек. Весел, жизнерадостен със страхотна фантазия. Много грижовен е. Не само говорим за деца, а и вече действаме по въпроса“, призна наскоро 45-годишната актриса, която от дълго време отлага да стане майка, защото не се чувства готова за отговорността.Source link

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *