Отворено писмо до продуцентите на “Фермата”: Прекратете това безумие!


В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде “Зарата”.

Препечатваме писмото без редакторска намеса:

„Светата троица“ във ФЕРМАТА възседна Дявола

„До Председателят на СЕМ Бетина Жотева
До Изпълнителния Директор на bTV
С копие до Продуцентите на формат „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов
Заявление
От Йордан Ангелов Кабаиванов
Български гражданин
С постоянен адрес:
гр. Павликени 5200
ул. Ал. Стамболийски 32
Г-жо Председател на СЕМ,
Г-н Изпълнителен Директор на bTV,
г-да Продуценти,Всяка делнична вечер и в събота по ефира на Националната телевизия bTV, се излъчва формат Фермата в най-гледания час от 21.00 до 2230.
Моля да прегледате излъченото предаване на дата 22.11.2021г ( и 23.11.2021г) в посочените часове, за да се убедите как с агресивна вербална атака двама мъже участници във формата – Ивайло и Кирил, си позволиха психически тормоз над възпитана жена – учителка, също участничка във формата .

 

Именно, защото е предаване в най-гледаните часове и достъпно за широка аудитория от български граждани смятам, че не отговаря на предварително заявените и популяризирани принципи за въздигане на национално съзнание и морални ценности.
Напротив!!!! Ненамесата на Продукцията и на предоставилия ефирното време, показа, как се толерират грубостта, невъзпитаните обноски, възможността психически пред милиони зрители да бъде унижавана жена по професия учителка, която през целия формат не употреби НИТО ЕДНА обидна квалификация.

 

Моля Ви, в качеството на служебните Ви задължения и възможности, да прекратите това безумие!!!! Нито е красиво, нито е полезно, защото би могло да се копира от ниско грамотни хора и да стане общ модел на подражание и поведение.
Моля да забраните излъчването на останалите епизоди от този „евтин филм“ и неговия финал, защото е използвана лъжа и измама!

 

Под предлог, че това е културно, образователно, и позитивно риалити за показване на човешки и професионални умения, всъщност се пробутва на зрителя една агресия, подигравателно отношение и егоцентризъм.
Желая да получа отговор за Вашата позиция по въпроса и предприетите от Вас мерки за възстановяване на справедливостта.
Считам, че молбата ми ще бъде удовлетворена.“Source link

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *