Тъжни новини от Пирогов за Сашка Васева

Драма без край! Сашка Васева търси помощ, за да прогледне

До броени дни се очаква родната изпълнителка Сашка Васева да бъде оперирана повторно, след като първата й операция е Германия за отстраняване на тyмор в главата й премина успешно. Това разкри пред „Телеграф“ съпругът й Христо Бакърджиев, който е неотлъчно дo нея в болницата.
„Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe”, категоричен е Христо.

На въпроса ни кога се очаква повторната операция, той отговаря: „Много ми се иска да ви кажа точна дата, но към момента не мога. И аз само това питам лекарите. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро“.

Бакърджиев сподели, че силно вярва, че съпругата му ще може да си върне и зрението. „Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде измислен лек.“

Той отново изказа благодарност към всички колеги, почитатели и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства.

„Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най-добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата“, развълнувано допълни Бакърджиев.

Актуалната дарителска сметка за всеки, който иска и може да помогне на Сашка Васева, е:

IBAN: BG86RZBB91554455289907
SWIFT/B1C: RZBBBGSF

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *