Мика Зайкова попиля Борисов: Да не ми се боцка пред Фейсбук, а да каже защо само ние не получихме пари за пaндемиятa

Мика Зайкова попиля Борисов: Да не ми се боцка пред Фейсбук а да каже защо само ние не получихме пари за К-19

Мика Зайкова не може да издържа и ден повече глупостите на Бойко Борисов!

Чаровната и безспорно харесвана от народа Мика Зайкова не се бои да говори направо. И макар че е на 79 години, не би се поколебала да зашлеви шамар на екс премиера Бойко Борисов. Не и ако въпросният продължи с глупостите и тирадите си пред медиите.

След като очевидно изгуби изборите и бе натирен веднъж завинаги от българите, Борисов продължава да сипе огън и жупел срещу президента Румен Радев, срещу Бойко Рашков, Слави Трифонов и всеки, който не му играе по свирката.

Това отдавна преля чашата на търпението на Мика Зайкова, която пита г-н Борисов как и защо доведе България до ръба, на прага на мизерията и отчаянието. И вместо да си посипе главата с пепел и сам да влезе в килията, той продължава да тропа с крак и да реве за власт.

„Това не е нормално, бе! Да каже господинът защо българите сме единствените в света, не само в Европа, които не получиха нищо, абсолютно нищо през цялата тази криза от пандемията. Всички други държави броиха пари на домакинствата, без да се интересуват дали и колко деца имат, дали работят или не.

Само в България нито едно домакинство не получи нищо, освен назидателен тон от екрана и размахване на пръст от мнимия „Спасител“. Срамота! Да не ми се ваксинира и да разиграва сцени в ефир, а да обясни как Гърция даде по 800 евро на калпак, Америка по 1200 долара, Англия по 1000. А нашата страна нищо, кръгла нула.

Забранено беше на хората да работят, но никой не им помогна да преживеят. Затова и съм категорична, че българинът е страшно търпеливо същество. Но историята ни показва, че това търпение винаги е до време. После става страшно за изедниците“, гневи се Мика Зайкова.

Тя е убедена, че следващият премиер на България трябва да бъде тотален антипод на Бойко Борисов. Да бъде млад, образован и най-вече работлив човек, пише btvnovinite.bg. Но работлив за държавата си, а не за себе си и потомството си до девето коляно, както беше три мандата при ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *