Мариана Векилска с гневно признание за бебето от Калин Врачански

Мариана Векилска с гневно признание за бебето от Калин Врачански:

Преди няколко години, когато на дневен ред бе една от най-изненадващите раздели в родния шоу-бизнес – тази на Мариана Векилска и Симеон Колев, като причина за разпадането на връзката на двамата всеобщи любимци бе сочена тайната връзка на бившата ТВ-водеща с актьора Калин Врачански .

Ето че сега самата Векилска проговори за миналото и направи неочаквани разкрития за предполагаемия си роман с шармантния актьор. За пръв път Мариана си позволи да направи коментар на аферата, при това публично – във Фейсбук.

До момента журналистката никога не е споменавала името на звездата от „Стъклен дом“ по какъвто да било повод, но отношенията им не останаха скрити за светските клюкари, които многократно ги засичаха да делят общата си компания.

Към днешна дата обаче Врачански е сериозно обвързан и лудо влюбен в новата си половинка – красивата и значително по-млада от Мариана художничка Александра. Близки до Векилска издават, че тя трудно преживявала намеренията на Калин да се омъжи за сегашната си изгора и затова забъркала нов скандал с името му.

“Нищо не може да помрачи усмивката ми! … но от около година леко се тревожа – нали бях бременна от Калин Врачански?! Какво стана с бебето? Изгуби се по трасето София – Брюксел – София. Или вие, малки човечета, които с лекота разпространявате нелепи слухове, не се интересувате от таки „дребни“ подробности?!“, написа ексводещата в социалната си мрежа.

От думите ѝ става ясно, че не е била бременна от актьора, но пък и че двамата са имали отношения. Към момента Векилска твърди, че е необвързана, макар покрай прибирането ѝ от Белгия у нас да се появиха теории, че се е завърнала заради мъж. Истината за кариерното фиаско в Брюксел журналистката призна сама и сподели, че не е издържала на напрежението в европейската институция, в която работеше, а и децата ѝ, които са у нас, много ѝ липсвали.

Сега бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ е журналист на свободна практика, но възможно скоро отново да се върне на старата си позиция в Би Ти Ви, тъй като заместничката ѝ, Алекс Кръстева, преди седмици се омъжи, а мечтите за наследник ѝ били на първи план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *