Лоши новини сполетяха Зуека на 2-ри октомври, не е на себе си

Българският избирател винаги трябва да има едно наум. Всяка партия предлага свои хора за избор. И ако един човек иска да е активен, то той трябва много добре да проучи тези хора”. Това заяви в NOVA Васил Василев – Зуека.

„Нашият живот мина в преход. Очаквахме много повече неща да се променят. Става дума за един човешки живот, в който промяна нямаше. Това е една от причини да напусна страната”, казва Зуека.

Той добавя, че друга основна причина за решението му е спокойствието.

„В другитe европейски страни законите се спазват от всички. За тези, които не го правят, има санкции. В България това със закона го минаваме метър. Хитреци и Андрешковци”, казва Василев.

„Свиква се, от 31 години хората пишат за мен. Но е обидно, имаше такива определения, и то от големи художници, академици. Определения, които не бих казал дори на най-големия си враг, ако има такъв. Всеки да си греда работата. живеем в пазарна икономика и всеки продава. Живея в нета, продавам там“. Така той коментира реакциите на неговите картини и атаките от мастити художници.

„Не се страхувам за дъщеря си Девина, която остава, тя е толкова космополитна. Едновременно сега се занимава с 8 неща винаги съм й завиждал за това, коментира той решението на голямата си дъщеря.

При нас с Ани нещата не са сякаш сме бегълци, както се хейти, ние продължаваме да работим в страната – сега съм в телевизията, в този момент се открива изложбата с мое участие, коментира актьорът, който вече се издържа от картините си. Продължаваме да се вълнуваме, естествено, че ще гласуваме. Живеем в ЕС, просто „преместихме пералнята“, както казва дъщеря ми Девина“, допълни актьорът.

„Ако кажа на милион и половина, които гледат в момента, всички ще разберат къде точно живея. Защо? На хората им писна от тази работа, месец и половина се занимават с мен“, заяви той.

„Аз живея в „Зона Б 5″ и ако ми дойдат милион и половина на гости ще се притесня, ти обаче в чужбина защо криеш“, настоя Лора Крумова. „Не крия, просто няма смисъл – границите са отворени винаги съм бил на път, това не е най-важното“, не издаде Зуека адреса си.

Изложбата „Любов на стативи“ се открива тази вечер в академия „Тесла“. Необичайното е, че картините не са наредени по стените, а на стативите.

„Тук в Европа няма значение, че съм самоук, но не смятах, че моите картини вече са на едно ниво с техните, останалите участници са прекрасни. Имаме мерак изложбата да се превърне в пътуваща“, обяви Василев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *