Д-р Методиева: Ванга предрече болест, която се предава по въздуха и убива хора

Д-р Здравка Методиева разказва спомени за пророчицата Ванга пред 24 часа. Тя е снаха на Ванга и живее с нея от 1974 г. до смъртта на пророчицата през 1996 г. Тогава е омъжена за Димитър Вълчев – осиновения син на Ванга, но през 2000 г. бракът им е разтрогнат.

Тя е кардиолог и ревматолог, владее 4 езика. Д-р Методиева е била завеждащ в специализиран ревмокардиологичен кабинет в болницата в Петрич, работила е в окръжната болница в Благоевград, в балнеологичен медицински център в Сандански.
външна реклама

Преминала е различни обучения по кардиология, ревматология, физикална терапия у нас и в чужбина. Завършила е и курсове по традиционна китайска медицина, даващи право да лекува с иглотерапия и лазер.

Редовен участник в редица национални, международни и световни конгреси, симпозиуми и семинари. Автор е на книгата “Ванга, каквато я познавам”.

– Д-р Методиева, близо 2 г. се борим с коронавируса, появяват се все по-заразни и смъртоносни щамове, мутации, умират хора. Предсказала ли е Ванга подобна световна епидемия?

– Преди да си отиде, майка Ванга много пъти ме питаше, беше много замислена, разтревожена, притеснена.

“Кажи бе, Здравка, каква е таа болест, що се предава по въздуха. Много бързо се предава, много народ ке засегне, много народ ке умре. Аз си отивам, ама след мене колко народ ке си иде, ако знаете! Боже, Боже, Боже, как да я спреме таа болест! Не можем да я спреме.” Това бяха думите.

И ние всички се чудим каква е тази болест. Явно е някаква въздушна инфекция, вирус, нещо друго. Стана историята с антракс и си казахме, че сигурно е това. Но сега, когато вече имаме пандемия от коронавирус, съм сигурна, че това е имала предвид. Казваше: “Боже, Боже, Боже, за пусти пари се продадоха.” Имаше предвид, че болестта има нещо общо с парите.

Повтаряше, че ще загинат и много деца. Ще поразява сърцето, мозъка, белия дроб, нервната система, ще се развива много бързо. Предсказваше, че ще дойдат много нови болести и хората ще загиват като мухи по улиците. Това е истината и аз не мога да я скрия. Това е нашето бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *