Борисов: През 1944 г. са избили елита на нацията и 45 г. комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

За смяната на шефовете на службите, сега разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените.

Оттук нататък никога, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, никога в България повече няма да разкрият руски шпиони, никога няма да си сложи някой повече главата в торбата.

Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да защитават Националната сигурност, а те били непочтени според някого, каза Бойко Борисов пред хора от ръководството на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече руски шпионин няма да бъде разкрит, нито мрежа. Това е причината да ги махнат, и си измислиха, затова искам сега от вас да се внедрите, нахално и брутално до края да изчистите кого и как са подслушвали.

Ако си е говорил с криминалния контингент и е попаднал на мероприятия, това е съвсем друга тема, но да се сменят шефове на служби, когато ти си само един служебен министър, не го разбирам. Това е реваншизъм. Време е да говорим къде работиха децата им на нашите опоненти, на нашите правителства, каза още Борисов.

Те почтеност нямат. За съжаление, когато станат факт всичките им опити, а и успешни за преврат и влизане през задния вход на комунистическата диктатура, така е било 44-та година. Аз съм се чудил как е станало, то точно така е станало. Избили са елита на нацията, и след това, айде 45 години комунизъм.

Това в момента се опитват да направят, само че през задния вход и неслучайно не се направи правителство. 165 депутати да имаш и да не направиш правителство. Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев.

И тук аз нямам съмнение, за съжаление много пъти сме минавали през такива ситуации и поуки не сме си извадили като нация. Затова искаме да покажем как виждаме ГЕРБ следващите 10 години, вие сте гръбнакът на това, завърши Бойко Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *