Бойко Рашков осмя Борисов: И САЩ се изплюха в лицето му, той на избори тръгнал!

Бесен, заканителен, но и ироничен към глупостта и нарцисизма на Борисов е служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той е категоричен и то повече от всякога, че екс премиерът е сигурен затворник. И никой не може да го спаси от присъдата. Която никак няма да е малка.

„С всичко, което Борисов е направил през годините, с всички доказателсва срещу него и присвоените милиарди евро, ще излезе от затвора старец.

Този човек успя да разсипе и фалира цяла една държава, което му гарантира поне 30 години затвор.

Сами виждате, че нещата едно по едно се разплитат. Дори САЩ, пред които Борисов и хората му се кланяха и се подмазваха през трите си мандата, ги посякоха жестоко. Казаха им – с вас е свършено, дотук сте!

Америка му пусна гилотината, той тръгнал на избори да ходи и отново да тръби като глашатай, че щял да ги спечели. Какво е това ако не поведение на шут, на човек, нямащ никаква връзка с реалността или безкрайно нагъл и безочлив“, коментира Бойко Рашков.

Както стана ясно днес, след намесата и санкциите на Щатите, прокуратурата се готви да повдигне обвинение срещу скандалния Делян Пеевски. Неговата пътека към килията също е утъпкана, убеден е министър Рашков.

„Защото не Америка, а България ще сложи край на безчинствата и корупцията на нашата територия. Ние трябва да задържим, да обвиним и да осъдим тези, които се гавриха с народа десетилетия наред.

Водел той страната ни към европейско развитие и ценности – огромна лъжа! Българите не живеят като европейци, а като хора от третия свят. Циничното е, че иска да му благодарим за това“, бесен е Бойко Рашков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *